Baba

Lenyűgözte a pulóvert horgoló utastársa a babát a repülőn – kedves ajándékot kapott tőle

Ez volt az öthónapos baba első repülőútja.
2024. Január 15.
(Fotó: Videórészlet - @kellyryan49/TikTok)

Kelly és Jake Levine nemrégiben öthónapos kislányukkal, Romey-val utaztak nyaralni, repülővel. A szülők elárulták a Good Morning America-nak, hogy mivel ez volt kisbabájuk első repülőútja, egy kicsit idegesek voltak az út előtt.

A visszafele úton, a Mexikóból New Jersey-be tartó járaton találkoztak egy hölggyel, aki a repülőn horgolt, ami nagyon megtetszett a babának. „A kezei nagyon gyorsan mozogtak, és Romey a rajongója volt” – mondta el Kelly Levine, aki hozzátette, hogy kislánya igazi megfigyelő és nagyon kíváncsi.

A szomszédos ülésen lévő utas, akit a kis Romey horgolás közben nézett, Meegan Rubin volt, aki elmondta a GMA-nak, hogy a baba az egész úton őt nézte, miközben egy pulóveren dolgozott. „Szó szerint elbűvölte” – mondta. Ez pedig megihlette Rubint, hogy készítsen egy sapkát a kislánynak.

„Arra gondoltam, hogy ha nem fogy el ez a fonalam, és lesz időm, készítek neki egyet, mert éppen ugyanolyan színű volt a fonalam, mint amilyen szín az ő kis ruhájában volt. Nem tudtam mit tenni. Kapnia kellett valamit, mert túl aranyos” – mesélte.

Az édesanya elmondta, hogy végül Rubin megajándékozta őket egy sapkával, amit Romey-nak készített. „Soha életemben nem láttam valakit ilyen gyorsan dolgozni. Fogalmam sem volt, hogy nekünk készül. Azt gondoltuk, hogy ez milyen klassz módja annak, hogy valami kedvességet tegyél egy ismeretlenért” – mondta Kelly Levine.

Az édesanya pedig megosztott egy videófelvételt is Rubinról, Romey-ról, és a kislány új sapkájáról is:

Rubin hozzátette, hogy örül, hogy találkozott a családdal a repülőúton, és reméli, hogy készíthet legközelebb egy babaruhát is a kislánynak.