Baba

“Már a babáim is mindig várandósak voltak” – Anyapercek podcast Király Katalin szülésznővel és Bocskainé Irci laktációs tanácsadóval

Az Anyapercek podcast-csatornánk anyák napi adásának vendégei olyan szakemberek, akik a várandósság, a szülés időszakában és a szülés után segítik a kismamákat – az első percektől. Bocskainé Irci BCLC laktációs tanácsadóval és Király Katalin szülésznővel az Anyakivan vlog szerzője, Semjén Nóra beszélgetett hivatásról, elhivatottságról, a születés csodájáról.
2023. Május 07.
anyapercek
Semjén Nóra és vendégei - fotó: SN

Bárki bármit mond, ez nem átélhető. Azután válik azzá, hogy az embernek megszületik a gyereke” – mondja Király Katalin szülésznő. Bocskainé Irci pedig hozzáteszi: “Az anyát kell megtámogatni, hogy jól tudja szeretni a gyermekét“. Anyák napja alkalmából olyan nőkkel beszélgetett Semjén Nóra, akik az élet első pillanataiban állnak ott a nők mellett, akkor, amikor nemcsak gyermek, de anya is születik.

Az adásban olyan fontos témákat is érintenek, mint az aranyóra vagy a gyermekágy, válaszolnak arra, hogy melyek a legnagyobb nehézségek, amelyekkel az édesanyák hozzájuk fordulnak, és hogy a pályára kerülésük óta melyek azok a trendek, amelyek a leginkább változtak a szülés körül, a baba táplálásában, és ők mit gondolnak ezekről a változásokról.

Ünnepi podcast-adásunkat itt tudod meghallgatni: