Baba

Megható videón, ahogy felnőtté cseperedik egy kislány

Egy holland művész, Frans Hofmeester 20 éven keresztül készített videófelvételeket gyermekeiről minden héten, hogy lássa, hogy cseperednek fel.
2019. November 26.
Fotó forrása: Youtube

Lányáról, Lotte-ról készült egy videó, amelyben újszülött korától kezdve 20 éves koráig vágták össze a felvételeket. A megható videót meg is osztották a nagyközönséggel:

“Amikor Lotte született, olyan gyorsan változott napról napra, hogy kétségbe estem, hogy fogom megőrizni az emlékeket” – mondta el az édesapa, aki szerint minden szülő tudja, mekkora különbség van egy két napos és egy két hónapos csecsemő között.

A videót 2019 októberének végén osztották meg, és már több mint 24 milliós megtekintésnél jár. Ahogy látjuk, hogy válik kisbabából kisgyerekké, majd hogy lép a tizenéves korba, hogy változnak ekkor érzelmei és stílusa, az olyan, mintha újra magunk is serdülőkorba kerülünk. Szülőként pedig egyfajta jövőbe való pillantás is a videó, amikor saját gyerekeink is kamaszkorba lépnek majd.

A videó után úgy érezhetjük, sajnáljuk, hogy nem készítettünk hasonló felvételeket gyermekeinkről – de ez még mindig nem késő, legyenek akárhány évesek is!

(Forrás: mother.ly)

Kapcsolódó írásaink: