Terhesség

2 kismama 9 hónapja 1 perces videóban

Claire és Sara úgy gondolták, kicsit feldobják a terhességüket, ezért videót csináltak a babavárásról. 9 hónap 1 percben.
2021. Augusztus 03.

Minden kismama másképp reagál a várandósságra, az iowai Claire Czerwionka és Sara Tate úgy gondolták, kihasználják, hogy néhány nap különbséggel fognak szülni. A két nő a terhességük elejétől minden héten közösen forgattak, piros és kék spandex nadrágban, melltartóban, kirúzsozva – írja a Yahoo.com.

Ezekből a felvételekből aztán összevágtak egy 49 másodperces videót, amin látszik, milyen ütemben nő a hasuk, és a végén a kisbabáikat is megmutatják. Nézd meg te is a videót!

@twobunstwoovensMy wife and I got pregnant and had our babies 3 days apart.

♬ original sound – Claire Wonka

Claire és Sara története azért is különleges, mert ők egy pár, és spermadonor segítségével estek teherbe. Kicsi volt az esélye, hogy mindketten várandósak lesznek, mégis így történt.

A felvételek készítése közben több nem várt nehézséggel is szembesültek, volt, hogy az áram ment el, olykor hányingerük volt, a harmadik trimeszterben pedig mindketten átestek a koronavíruson.

A szülés sem volt könnyű, hisz a pandémia miatt csak a vajúdó nő párja lehet jelen a kórházban, ám mi van, ha az is épp vajúdik? De Claire és Sar – amint azt a Yahoo-nak elmondták – csodálatos szülésznőkkel működhettek együtt, így inkább a szülés pozitívumai maradtak meg bennük. És az, hogy milyen érzés egyszerre két újszülött anyukáinak lenni. 

Ha még babavárás előtt állsz és érdekel, hogy változik meg a tested a várandósság alatt, akkor ezt a cikket neked írtuk.