Baba

Meglepetésbaba: újra szülők lesznek a nagyszülők

Unokájuk másfél évvel ezelőtt jött világra, a napokban pedig megszületik a meglepetésbabájuk, akinek igazi csodaként tekintenek az érkezésére.
2024. Március 11.
nagyszülőként lesznek szülők

Az olaszországi Lonate Ceppino-ban élő pár, Anna Maria és Giuseppe másfél évvel ezelőtt (igaz, meglehetősen fiatalon) lettek nagyszülők. A most 45 éves nő és a 47 éves férfi álmában sem gondolta volna, hogy közös babájuk fiatalabb lesz az unokájuknál. Ugyanis már lemondtak arról az álmukról, hogy tovább bővüljön a családjuk…

Korábbi kapcsolataikból mindketten hoztak magukkal gyerekeket, Anna Maria fia 19 éves, Giuseppe lányai pedig 26 és 22 esztendősek, most pedig úton van közös kislányuk, Rebecca is.

Senki nem számított a gyermekáldásra

„Egyáltalán nem számítottunk erre a csodára, hiszen már az hatalmas boldogság volt számunkra, hogy a lányomnak köszönhetően nagyszülőkké válhattunk. Tíz évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, és nagyon szerettünk volna egy közös babát, de az álmunk akkor nem vált valóra. Megbékéltünk a helyzettel, már csak azért is, mert úgy gondoltuk, túlkorosak vagyunk a gyermekvállaláshoz” – mondta az olasz lapoknak Giuseppe, aki azt is elárulta, hogy augusztusban derült fény Anna Maria várandósságára.

A büszke apuka azt is kifejtette, hogy tudja, hogy a velük történt eset nem váltja meg a világot, mégis fontosnak tartja, hogy minél többen tudjanak róla azok közül, akik reménykednek abban, hogy náluk is megfogan egy gyermek.

„Az első lányom születésekor 19 éves voltam, a most érkező babát viszont érett férfiként várom. Anna Mariaval már berendezkedtünk arra, hogy hamarosan kiürül a házunk, hiszen már csak az ő egyetemista fia él velünk, de megtörtént ez a csoda, így nem maradunk magunkra” – folytatta a 47 éves családfő, aki szerint már minden készen áll Rebecca érkezésére, amit az orvosok március 29-re datáltak.

Nyitókép: Varese News, Forrás: Via