Baba

Negyedik gyerekkel próbálkoztak, hatos ikreik születtek

A 9 gyerekes anyuka cseppet sem bánja, hogy így alakult az életük: nemcsak a kihívások sokszorozódtak meg a hatos ikrek érkezésével, hanem a boldogságuk is.
2021. December 08.

Courtney és Eric Waldrop Alabamában élnek, és életük legnagyobb meglepetésében minden kétséget kizáróan akkor volt részük, amikor meghallották, hogy hatos ikreik születnek. Már volt három gyermekük, akiket szerettek volna egy újabb kistestvérrel megajándékozni, ezt azonban többszörösen túlteljesítették.

Első gyermekük, Saylor 2008 decemberében látta meg a napvilágot, őt követte 2012 januárjában egy ikerpár, Wells és Bridge, majd 2017. december 11-én megszülettek a hatos ikrek. A három fiú a Layke Bryars, a Blu Wellington és a Tag Bricker nevet kapta, a lányokat pedig Rivers McCall-nak, Rayne McCoy-nak és Rawlings McClaine-nek keresztelték. Mivel mind a kilenc, igazán különleges nevet viselő gyerek születésnapja egy hónapon belülre esik, azokat összevonva, egy hatalmas buli keretében szokták megünnepelni évről-évre.

Az anyuka munkáját két bébiszitter is segíti, de még így is akad bőven tennivalója a gyerekekkel, amit egyáltalán nem bán: “Minden percét élvezzük ennek az életformának, még akkor is, ha a nap 24 órájában a gyerekek rendelkezésére kell állnunk” – ezután hozzátette, hogy ahogy egyre nagyobbak lesznek az ikrek, úgy változik az életük is. Onnantól, hogy elindultak az elképesztően kíváncsi gyerekek, még nagyobb kihívást jelent az ellátásuk, de a szülők öröme továbbra is határtalan. 

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da COURTNEY-WALDROP (@gods_divine_nine)

“Fárasztó, de minden erőfeszítésünkért kárpótolnak. Imádjuk őket még akkor is, amikor úgy érezzük, hogy a kimerülés szélén állunk” – mesélte a családfő, akit feleségével és gyerekeivel együtt a ‘Sweet Home Sextuplets’ című sorozatban is láthatunk, egy tévécsatorna ugyanis fantáziát látott abban, hogy bemutassa, milyen az élet 9 gyerekkel.  

Courtney és Eric rendkívül szerencsésnek érzik magukat, amiért ilyen sok gyermekük született, igazi ajándéknak tekintenek rájuk és minden napért hálásak, amit velük tölthetnek. “A forgatásra nem azért mondtunk igent, hogy hírnévre tegyünk szert, hanem azért, hogy minél több embernek megmutathassuk, milyen csodát küldött nekünk a Jóisten” – mondta az apuka.

A pár még iskolás korában ismerkedett meg egymással, és hamar ráébredtek arra, hogy az égiek egymásnak teremtették őket. Négy gyereket szerettek volna, végül kilenc lett belőle. “Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy muszájból mondom, hogy a kapcsolatunk csak még erősebb lett, mióta Erickel kilenc gyereket nevelünk. A férjem olyan biztos támaszom, mint egy kőszikla, és sokszor tekintek rá a megmentőmként” – ecsetelte az anyuka.

A hatos ikrek a szülők legnagyobb meglepetésére 4 hónapos koruk óta átalusszák az éjszakát, így az egész család kipihenheti a fáradalmait. Amikor megtudták, hogy Courtney nem egy, hanem 6 kisbabát hord a szíve alatt, az egyik legnagyobb félelmük az volt, hogy álmatlan éjszakák hosszú-hosszú sora áll majd előttük. 

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da COURTNEY-WALDROP (@gods_divine_nine)

“Ez persze nem azt jelenti, hogy minden téren könnyen boldogulunk velük, nagyon sokat számít azonban a hozzáállás. Ma már az számít nálunk normálisnak, hogy kilenc gyereket nevelünk és legjobb tudásunk szerint próbálunk felülkerekedni az ezzel járó helyzeteken” – tette hozzá végül ebben a róluk szóló cikkben az apuka.