Baba

Néhány perc különbséggel szült egy ikerpár – pedig közel egy hónap eltéréssel voltak kiírva

A 27 éves egypetéjű ikerpár, Amanda Caston és Julia Baldree néhány perc különbéggel hozták világra gyermekeiket, annak ellenére, hogy közel egy hónap különbséggel voltak kiírva.
2022. Június 28.
A kép illusztráció. (Fotó: Getty Images)

A tennessee-i ikertestvérek nagyjából ugyanabban az időszakban estek teherbe, és nagyon izgatottak voltak, hogy a gyermekeik korban ennyire közel lesznek egymáshoz – de arra nem számítottak, hogy majdnem egy időben születnek meg.

Valójában Julia 20 nappal Amanda után – április 22-re – volt kiírva. De mindketten korábban szültek, írja a Metro. Amanda-nak egy fia született, Miles, míg Julia-nak ikerfiai, Josiah és Carter; a babák mind március 28-án jöttek világra. Amanda-nak indított volt a szülése, március 27-én, de végül csak másnap született meg a kisfia, szinte pontosan ugyanabban az időben, amikor Julia császármetszéssel szült.

Az édesanyák elmondták, hogy remélik, hogy a három kisfiú szeretni fogja, hogy együtt nőhetnek fel.

“Mindig lesznek legjobb barátaik, akikkel együtt lóghatnak a gyerekkoruk során, ahogy nekünk is volt. Remélem, tudni fogják, hogy mennyire szereti őket a családjuk, mert mindannyiukat nagyon szeretjük, és nagyon izgalmas, hogy mindhárman egy családban vannak” – tette hozzá Amanda.