Baba

Óriásbébik a TikTokon – Irreálisan nagyok ezek az ikrek vagy csak jól fejlődnek?

Az anya nem örül a sok kéretlen etetési tanácsnak, amit az internetes trolloktól kap.
2021. Október 20.

Sok szülő tartja úgy, hogy a gyerekek gyorsan nőnek – néha túl gyorsan is. Alex LaRue csak meg akarta mutatni ikerlányait, Camilát és Elenát a TikTokon, arra azonban nem számított, hogy másnap reggelre tízmilliónál is többen nézik meg a videóját.

@themejiafamily_It’s a no for me ??

♬ original sound – The Mejia Family

Jelenleg már 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet, a kommenteket viszont le kellett tiltania, mert sokan kritizálták. Mivel a lányok nagyra nőttek, volt aki azt írta, hogy nem is kisbabák, hanem kisgyerekek.

Mások Alext próbálták rávenni arra, hogy ne “etesse túl” a gyerekeit. Az egyik hozzászóló szerint az anyának nem kell megsértődnie, de a babái kövérek. Azt javasolták a nőnek, hogy tartózkodjon az internetes orvosi és táplálkozási tanácsoktól.

Az anya épp ezért egy újabb videót is csinált, hogy megmutassa, sokszor csak a kamerabeállításon múlik, hogy milyen nagynak látszódnak a babák. Erre már érkezett olyan hozzászólás, hogy “Csak két egészséges, boldog baba, akik kicsit gyorsabban nőnek, mint mások. Tökéletesen normális.”

Különben meg Elena és Camila valóban imádnivaló, nem?

Mi a babák súlygyarapodásának egészséges üteme?

Létezik egy egészséges sáv, amin belül szerencsés mozognia a babák hízásának. Vajon milyen mértékú súlygyarapodás egészséges 0-3 éves korban? Olvasd el az erről szóló cikkünket!