Baba

Szembeszállt az influenszer anyuka a testszégyenítő kommentelőkkel

Az édesanya annak reményében oszt meg tartalmakat, hogy mások, akik küszködnek a saját testképükkel, talán meglátják, hogy lehetséges szeretniük önmagukat, és az alakjuktól függetlenül értékelni a testüket.
2022. Január 19.
Szembeszállt az influenszer anyuka a testszégyenítő kommentelőkkel (A kép illusztráció. Fotó: Getty Images)

Bethanie Garcia, édesanya és influenszer szembeszállt azokkal a kommentelőkkel, akik megszégyenítették, mert megosztott egy olyan fotót magáról, amin a hasa is látható volt.

Garcia öt kisgyermek édesanyja, aki férjével, Anthonyval együtt készít tartalmat Instagram fiókjukra, a The Garcia Diaries-re. Ahogy a Mother.ly portál is írja, az anyuka mostanában inspiráló képeket osztott meg az útról, amit a saját testének elfogadásához tett meg. Míg sok követője támogatja, sokan mások nem.

Az influenszer sok negatív visszajelzést kapott, amiért magabiztosan merte érezni magát a bőrében. Egy ezt követő bejegyzésében Garcia üzent az összes testszégyenítő kommentelőnek. Néhány undok megjegyzést ki is vágott, és a bejegyzésébe illesztette.

Többek között olyan megjegyzéseket is kapott, mint hogy: “a képen csak a lustaságot látom, semmi szexi nincs benne”, többen pedig egyenesen hasplasztikát tanácsoltak az édesanyának.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonBethanie Garcia (@thegarciadiaries) által megosztott bejegyzés

Ahogy a posztjában írja: “Amikor több mint 800 idegen megjegyzésére bukkansz, akik szétszedik a külsődet, a viselkedésedet, a szülői képességeidet… mindezt egy, a hasadról készült kép alapján. Nem azért osztom meg ezen a platformon, amit megosztok, hogy az emberek ‘lájkolják’, vagy hogy megpróbáljam lenyomni a torkukon a testpozitivitást. Azért osztom meg, mert valaha annyira utáltam a testemet, hogy úgy döntöttem, hogy éheztetem, olyan kicsire zsugorodtam, amennyire csak tudtam, az edzésnek éltem, és a lehető legkevesebbet ettem, és MÉG MINDIG utáltam a testem.”

Garcia azok számára oszt meg üzeneteket és fotókat, akik az önelfogadás és az önszeretet élethosszig tartó útján járnak, különösen azoknak, akik küszködnek azzal, hogy kedveljék a saját külsejüket. “Annak reményében osztom meg azt, amit megosztok, hogy valaki más, aki küzd a testképével, megláthassa, hogy lehetséges szeretni önmagadat és értékelni a testedet, függetlenül az alaktól vagy a mérettől.”

Garcia arról is írt, hogy egy másik influenszer anya, Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya) ihlette meg őt, aki szintén küzd a súly és a test megbélyegzése ellen.