Gyerek

Éheztette magát kislányként a Született feleségek Juanitája, annyit bántották súlya miatt

Madison De La Garza, a Született feleségek egykori gyerekszínésze, aki Gabriella Solis lányát, Juanitát játszotta sok bántást kapott gyerekként súlya miatt. Olyannyira, hogy evészavar alakult ki nála és éheztette magát.
2023. Április 17.
Madison De La Garza
Kép: Ron Tom/Disney General Entertainment Content / Getty Images

A reakciók, amelyeket a Született feleségekben megformált karakterem miatt kaptam sokkolóak voltak – mondta a színésznő a “Heart of the Matter” podcastben. – Sokan azt mondták, hogy aggódtak az egészségem miatt, de én úgy gondolom, hogy ez egyszerűen nem volt igaz, ez csak egy álca volt, hogy elítélhessenek egy 6 éves gyereket a súlya miatt.

Madison De La Garza, a Született feleségek amerikai sorozatban az Eva Longoria által alakított Gabriella Solis lányát, Juanitát játszotta, azt mondta: éheztette magát, étkezési zavar alakult ki nála, mert annyira bántották a durva kommentek. De La Garza órákon át olvasgatta a róla szóló a kommenteket annak ellenére, hogy nem engedték meg neki gyerekkorában, hogy felügyelet nélkül használja a számítógépet.

Őrült sok időt töltöttem azzal, hogy végigolvassam ezeket a kommenteket, és a legtöbbjük egyszerűen borzalmas volt – emlékezett vissza. – Olyan dolgokat mondtak, mint például, hogy meg akarnak ölni a külsőm miatt. Egyszerűen borzalmas volt. És ez akkor volt, amikor 7-8 éves voltam.

A most 21 éves De La Garza elmondta, hogy a kegyetlen megjegyzések jelentős hatással voltak a mentális egészségére, és végső soron hozzájárultak ahhoz, hogy nagyon fiatalon étkezési zavar alakult ki nála.

forrás: pagesix.com