Baba

Teleírtuk neked a babaszobát!

Ha új baba érkezik, át kell rendeznünk a lakást, a babaszobát is persze. Amikor mi, a Kismama szerkesztői átköltöztünk hozzátok január elején, hoztuk magunkkal az elmúlt évek számtalan írását, ötletét és tervét, hogy még több időt töltsetek nálunk!

Mi változott?

Amit eddig a legjobban szerettél, abból semmi! Fórumozz, hirdess, vásárolj és add el a kinőtt holmit, várunk szeretettel. Viszont azt szeretnénk, ha minden kérdésedre nálunk találnád meg a választ, méghozzá egyszerűbben, mint bármikor. Ha most a nyitóoldalra kattintasz, ezt látod: középen képpel ajánljuk a napi öt-hat friss cikkünket, jobbra korábbi írások ajánlóját olvashatod, a jobb oldal szélén pedig játékokra, keresőkre, izgalmas alkalmazásokra és újdonságokra hívjuk fel a figyelmedet. A felső menüben úgy csoportosítottuk a cikkeket, ahogy a leginkább keresni szoktátok: rögtön odatalálsz, ha tervezed a babát, ha éppen várod, de akkor is, ha cseperedik, és pont bölcsibe szeretnéd adni (ha lenne a közelben hely). A bal oldali menüsorból választhatod ki, amit a legszívesebben és a legtöbben használtok: a fórumot, a blogot, a keresőket és kalkulátorokat, a videókat.

Teleírtuk neked a babaszobát!

Itt pedig várjuk a véleményed, és ígérjük, mi hárman mindenre válaszolunk.Ajándékunk az az ezernél is több cikk, mely a mai nappal átköltözött velünk a kismama.hu-ról. Keress, és megtalálod bennük a megoldást. Most pedig bemutatkozunk:

Bálits Éva

Teleírtuk neked a babaszobát!

A Kismama magazin főszerkesztője vagyok tizenegy éve, közben csöppet sem mellékesen három gyerek, Misu (14), Panna (1,5) és Peti (8,5) anyukája. Ebből ugye világos, hogy ha karrier és család ügyében tanácsra lenne szükséged, engem megtalálsz. A legtöbbre a gyerekeim tanítottak meg várandósságról, szülésről és babázásról, a türelemről, alázatról nem is beszélve. Az a mániám, hogy a mi cikkeink olvasói minden témáról a leghitelesebbet és a leghaladóbbat tudhassák meg, és ennek mi megszállottan utána is járunk. Addig kérdezünk, amíg elfogadható választ nem kapunk. Tarts velünk mától a babaszobán is!

W. Ungváry Renáta

Teleírtuk neked a babaszobát!

Huszonegy éve még csak lelkes első gyerekes olvasóként követtem a Kismamát, aztán tizennyolc éve szerzőként és tíz éve szerkesztőként dolgozom azon, hogy naprakész, gyakorlatias tartalom kerüljön kedvenc magazinomba. Közben négy gyerek, Matyi (21), Kristóf (18), Fülöp (13) és Ilonka (4) édesanyjaként és szoptatási szaktanácsadóként is egyre inkább belebonyolódom kedvenc témámba, a gyerekekbe. Ők csak a legjobbat kaphatják! Közben persze fontos, hogy te is magadra találj, és igazán jól érezd magad a bőrödben. Ezt mindig szem előtt tartom, hiszen így lehetünk gyerekeink számára a lehető legjobb szülők! A blogomban bővebben is olvashatsz rólam és a családomról, no meg szoptatási kérdéseket is feltehetsz.

Sződy Judit

Teleírtuk neked a babaszobát!

Amikor a korai anya-gyerek kapcsolatról írt szakdolgozatomat védtem, harmadik kisbabám éppen egyhetes volt. Ezzel egy időben fedezte fel egy lap szerkesztője, diplomamunkámat olvasva, hogy valójában újságíró vagyok, csak eddig nem vettem észre. Azóta boldogan szentelem napjaim nagy részét az ismeretterjesztésnek a Kismama magazin újságírójaként, majd szerkesztőjeként, de „élőben” is a Kismama magazin klubjában vagy telefonos, személyes tanácsadáson. Időközben szoptatási szaktanácsadói (IBCLC) végzettséget is szereztem. Mindennek köszönhetően gyerekeim, Ábel (21), Marci (19), Benedek (16) és Júlia (11) sokkal többet tudnak a terhességről, a kisbabákról, mint egy átlagos tizenéves. Szerencsére kíváncsiságom az évek múlásával nem csökken, bízom abban, hogy olvasóink is kamatoztatják mindazt a tudást, amelyet szakértőktől, szakkönyvekből és saját tapasztalataimból összegyűjtök és az érdeklődők elé tárok: végre itt az interneten is! Nézd meg a blogomat is, ahol Te is tehetsz fel kérdéseket!