Baba

Videón, ahogy kiakad az apa a nemfelfedő bulin

A második babájukat váró szülők azt gondolták, jó ötlet, ha ország-világ előtt fedik fel, kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Kár volt!
2024. Január 27.
rosszul sült el a nemfelfedő buli

A videón jól látszik, hogy a család minden apró részletre ügyelt a babaváró buli szervezésekor, a nagy esemény egyik fő attrakciója pedig a bébi nemének leleplezése lett volna.

Az gyorsan ki is derült, hogy a pár második gyermeke is kislány lesz, amit egy embert kivéve mindenki boldogan konstatál: az apukának bizony sikerült totális kudarcba fullasztani a partyt, mert egy pillanatig sem leplezte a csalódottságát. Sőt mi több, kifejezetten dühös lett, amikor rózsaszínbe borult a kert. És ha jobban megnézed, ehhez bizony a mellette álló vendég is csatlakozott!

Amint meglátta, hogy a lányt jelentő rózsaszín lufik és konfettik szálltak a levegőbe, mérgesen a földre dobta a kezében lévő partykelléket…

Lehet, hogy soha nem derült volna ki, hogy az apa mekkora ellendrukkere volt a második kislánynak, és semmit nem szeretett volna jobban, mint hogy a kívánsága valóra válna, mi mégis azt mondjuk, hogy a lényeg, hogy egészséges legyen, akár fiú, akár lány érkezik a családba!

Nyitókép: TikTok pillanatkép