Baba

Videón, ahogy hisztizve távozik a nagyi a nemfelfedő partiról

Nem erre számított a nagyi, így dühösen távozott.
2024. Február 02.
nagyi
Kép: pillanatkép, Dani Florez/TikTok

Nemfelfedő bulinak nevezzük azt az eseményt, amikor valamilyen vicces formában tudatja a pár rokonaival, barátaival, hogy milyen nemű lesz születendő gyerekük. Olyan is előfordul, hogy ők maguk is ebben a formában tudják meg, hogy lányuk vagy fiú gyerekük lesz-e (ilyenkor valamilyen segítségre azért szükségük van). Ez a vicces forma leginkább a kipukkasztott lufi és a belőle kireppenő színes – rózsaszín, ha lány és kék, ha fiú – konfettik vagy egy torta felszeletelése szokott lenni.

Időnként azonban az esemény nem vicces, inkább komikus, sőt ritkábban botrányos. Így történt Dani Florez nemfelfedő buliján is, ahol kiderült, kisfia lesz. A nagymamája azonban dühbe gurult és fejcsóválva elviharzott. Florez pedig feltöltötte a videót dühös nagyijáról.

A videóhoz ezt írta:
A kontraszt aközött, ahogy mindenki ünnepel, és ahogy a nagymamám…
Utóirat: nagyon boldog ő is. Ez csak az ő 1 perces hisztije volt.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her 🤣 ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum 😂 #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Azóta Florez közzétett egy másik videót is, melyen a nagymamája elmagyarázza, hogy azért volt annyira csalódott, mert kislányra számított, akit titokban már Elenának nevezett és még egy nyakláncot is csináltatott neki ezzel a névvel.