Baba

Villámmódszer a zokogó kisbaba megnyugtatására

Egy apuka megmutatja, hogy nyugtatja meg síró kisbabáját, mindössze 18 másodperc alatt.
2022. Március 17.

Van egy hang, amelyet minden szülő vár, amikor kisbabája a világra jön, majd a gyerekkor nagy része arról szól, hogy a szülők megszüntessék ezt a hangot. Igen, a sírás az, amely a születésnél azt jelzi, hogy a baba egészséges, később viszont mindent megtennél, hogy elhallgattasd, hiszen a picik ezzel jelzik, ha valami nem jó nekik.

A babák megnyugtatására számtalan módszer létezik, persze nincs egy általános, ami minden babánál beválik, úgyhogy a szülők folyamatosan kísérleteznek. Az alábbi videóban egy apa mindössze 18 másodperc alatt nyugtatja meg síró gyermekét, azzal, hogy összefonja a pici karjait és úgy ringatja, miközben folyamatosan szeretettel beszél hozzá.

@pokemyheart This ACTUALLY amazing! ??? Any mamas try this?! #babytt #babyhack101 #superdad ♬ Lullaby-like music box – susanoo

Mivel ez a módszer sem működik minden helyzetben és minden babával, összeszedtük nektek a legjobb tippeket, hogy a kínkeserves sírást mielőbb édes gügyögés váltsa fel. A legfontosabb, hogy ne feledd: a kisbaba élete első évében sokat sír. Ez az egyetlen eszköze, amivel ki tudja fejezni, ha éhes, ha bekakilt, ha fáradt, vagy ha unatkozik.

Legyünk türelmesek a síró kisbabával, és próbáljuk meg kitalálni, hogy mit szeretne jelezni a sírással. Ne ess kétségbe, mindig van megoldás!