Baba

Mi lehetne megnyugtatóbb egy két hónapos baba számára, mint egy hip-hop sláger?

A Twinkle, Twinkle, Little Star labdába sem rúghat Lil Jon rapper mellett.
2023. Április 26.
baba sír
Kép: pillanatkép Instagram / today.con

Melissa Buckley videót osztott meg a közösségi médiában: 2 hónapos kisfiát, Jacksont egyetlen dal tudja megnyugtatni. Nem, nem gyerekdalról van szó, hanem egy hip-hop slágerről. Lehetséges, hogy azért, mert az édesanya várandóssága alatt is szívesen és sokszor hallgatta ezt a számot. Lehet, hogy a kicsi emlékszik rá?

Persze teljesen véletlenül derült ki, hogy Jackson rajong Lil Jon slágeréért. Az anya a today.com-nak elmondta, hogy a fia sokat sírt, ő nem tudta, mit tegyen, ezért úgy döntött, hogy lejátssza a dalt, ami végigkísérte a terhességét. Amikor észrevette, hogy kisfia a dal végére elaludt, rájött, hogy működik a sláger.

TikTok-on és Instagramon is több millióan látták eddig a videót és természetesen rengeteg komment is érkezett. Szülők százai osztották meg saját történeteiket arról, hogy milyen váratlan dallamok segítettek megnyugtatni gyermekeiket az évek során.

“A kisbabám kedvence egy Jack Harlow-dal volt” – írta egy szülő. “2022-ben összesen 892 alkalommal hallgattuk meg a Spotify szerint. Ő a Jack Harlow-rajongók felső 0,5 százalékába tartozik.”

Egy másik kommentelő hozzátette: “Az enyémet a Law & Order főcímdala nyugtatta meg.”

Melissa a kommentekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy nagyon nehéz az egy anyának, amikor nem tudja megnyugtatni a gyerekét. „Annyira érezhető, hogy az anyák tényleg mindent megtesznek a kisbabájukért. Az anyaság néha nehéz, főként az első hetekben. Jó néha egy kicsit együtt nevetni más anyákkal.”

Forrás: today.com