Baba

Zseniális trükkel különbözteti meg a nagynéni a hármas ikreket

Egyedi megoldással különbözteti meg a család ezeket az imádnivaló hármas ikreket.
2022. Május 06.

Különleges módszert talált ki Amy Jo Hasselquist, hogy meg tudja különböztetni 15 hónapos unokaöccseit egymástól – Henry, James és Thomas ugyanis hármas ikrek. Az önmagát a ” világ legrendesebb nagynénjének” tituláló Amy rávette a kicsik szüleit, hogy alkalmazzák a koraszülött osztályon megtapasztalt színkódokat.

@heyhoitsamyjo Allow me to introduce… #identicaltriplets #nephews #fyp #foryou #triplets #babiesoftiktok ♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Így a fiúk nagylábujjait kifestették: zöldre James, pirosra Thomas és kékre Henry körmét. Gyakran a gyerekeket saját színeikbe öltöztetik, így nem okoz gondot megkülönböztetni őket. Minden színkódolt – ruhák, hálózsákok, kiságyak, takarók, kabátok.

Amy Hasselquist a Good Morning Americának elmondta, hogy a hármas ikrek életének első hat hónapját együtt töltötte a kicsikkel, illetve azok szüleivel, Jonnal és sógornőjével, Crystal-lal és együtt jöttek rá, hogy létezik egy okos módszer a hármas ikrek megkülönböztetésére.

Az ikrekről készült TikTok-videó alig több mint két hét alatt már egymillió like-nál jár, sokan kommentelik alá, hogy feldobta napjukat a három cukiság.

A hármasikrek 2021 januárjában, 29 hetesen születtek, és három hónapot töltöttek a koraszülött osztályon, mielőtt csatlakoztak családjukhoz, Wisconsinban. Most, hogy egyévesek, Amy elmondta, hogy a hármasikrek személyisége kezd kibontakozni. A legidősebb fiútt, Henryt tartja a vezérnek, James inkább kedves, aki folyton mosolyog, míg Thomas a gondolkodó. “Kicsit szkeptikus az emberekkel, rád néz, és kíváncsi, mire készülsz” – mondja a büszke nagynéni, hozzátéve, hogy James szeret könyveket lapozgatni.

Amiben egyformák az ikrek, hogy szeretnek egymással és hároméves bátyjukkal, Peterrel játszani, aki elmondása szerint mindig meg tudja különböztetni a testvéreit. “Valószínűleg ő volt az első, aki meg tudta mondani, ki kicsoda, anélkül, hogy másodszor is találgatnia kellett volna” –  meséli Amy.