Baba

Így szoptatja a hármas ikreket egy anyuka

Hogyan lehet hármas ikreket szoptatni?! Egy anyuka megmutatja a TikTokon.
2021. Szeptember 01.

Nincs két egyforma szoptatási mód. Néhányan küszködnek, mások könnyedén etetik anyatejjel a kisbabájukat. Az ikres anyukák pedig tudják, milyen nehéz egyszerre több csecsemőt szoptatni.

Most egy olyan anya, aki hármas ikrekkel van otthon, mutatta meg a TikTokon közzétett videójában, hogy oldja meg, hogy minden babája jóllakjon.

@elle.plus.fourrFeeding isn’t a one lane road. The message is never doubt a determined mother. Just let us feed our babies. #breastfeeding #fedisbest #triplets #fyp?

♬ What a time by Niall Horan and Julia Michaels – ana.tpwk

A babák etetésének módja nincs kőbe vésve – írta a videóhoz, amelyben néhány gyakorlati tanácsot is megoszt, hogy lehet az újszülött hármas ikrekkel boldogulni. Persze arra is kitér, hány megjegyzést kapott, mondván, úgy sem lesz elég a teje, de megkapta azt is, hogy “eddig nem igazán láttuk, hogy hármasikrek anyukái sikerrel szoptatnak, de ettől még megpróbálhatod”.

A mother.ly cikke megjegyzi, hogy azzal sincs semmi baj, ha egy többszörös anyuka tápszert ad a babáinak, ahogy azzal sincs, ha bármelyik csecsemő anyja tápszert használ.

Tavaly mi is arról írtunk, hogy csökkenő születésszám mellett a szoptatott babák aránya csökken, a tápszerfogyasztás folyamatosan nő. Ha te is elakadtál a szoptatásban, bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, segítünk eljuttatni a szakértőhöz a kérdésedet: info(kukac)babaszoba.hu 

Címlapi képünk illusztráció!