babatáplálás
Kockázatos lehet, ha így készíted el a tápszert
A por állagú, víz hozzáadásával elkészíthető csecsemőtápszerek nem sterilek, ezért számos baktérium, például Salmonella vagy Cronobacter is megtalálható bennük, ezért nem mindegy, hogy készítjük el őket.Háromszor több a túlsúlyos gyerek, mint 20 éve
A magzati korban és a gyermek első két évében elfogyasztott táplálék mennyisége és minősége komoly befolyással van a felnőttkori életminőségére.Babák hozzátáplálása: ijedségre semmi ok
A babák egészséges táplálása és a hozzátáplálás folyamata sok kismama számára kihívás. Pedig csak egy jó útmutatóra, figyelmességre és önbizalomra van szükség, hogy az anyukának és a babának is örömteli legyen ez az időszak.Babatáplálási kisokos kezdőknek és haladóknak
Majdnem biztos, hogy hathetesen te már almát, krumplit, répát kaptál az anyatej vagy a feles tej mellé, féléves korodban pedig már szinte mindent ehettél. Volna. Ha nem lettél volna olyan "válogatós".Kire hallgassunk? – szoptatási zűrzavar a kórházakban
Kevés a bababarát kórház, nincsenek minden intézményben érvényes, egységes szoptatási irányelvek.2 fogás, ha vékony a baba
Ők azok, akik mindig a legsoványkábbak, kilógnak a bordáik, és ha nem noszogatják őket, alig esznek valamit. Nekik olyan ételeket ajánlunk, amelyek sok hasznos tápanyagot tartalmaznak.Bízd a babára!
Ha éppen azon töröd a fejed, mit adj enni félévesnél idősebb kisbabádnak, és nem tudsz dönteni, hogy tejpép, reszelt alma vagy sütőtökös püré legyen az első, megpróbálunk segíteni néhány újnak számító, ám valójában nagyon is ősi szemponttal.Olvasd velünk könyveinket!
Éjszaka átalvása, szoptatás, mit főzzek a kisbabámnak. Ugye ezekkel kapcsolatban van a leggyakrabban kérdésed? Ez a három könyv biztos pont lehet a bizonytalanságban, segítenek, hogy rátalálhass a Te utadra!