• Terhesség hétről hétre
    • A baba fejlődése
    • Trend
    • Impresszum
    • Adatkezelés
    • Felhasználási feltételek
    Kövess minket:
    • Teherbeesés
    • Terhesség
    • Anya
    • Baba
    • Kisgyerek
    • Gyerek
    • Kamasz
    • Család
    • Trend
    • Pénztárca

    hús

    Húst mos
    hús

    Ti megmossátok a nyers húst főzés előtt?

    Az élelmiszerbiztonsági szakemberek szerint inkább a kezünket kéne megmosni, nem a húst. Szerintük nem használ a húsmosás, sőt csak tovább növeli a szennyeződések kockázatát.
    hús

    Tényleg káros a húsban található antibiotikum?

    A bolti húsok tele vannak antibiotikumokkal... Vigyázat, komoly egészségi problémákat okozhat az antibiotikum a húsokban. Valóban van-e félnivalónk?
    hús

    Befolyásolja a fehérje típusa a csecsemők növekedését?

    A csecsemők növekedését jelentősen befolyásolja, hogy milyen forrásból származik az a fehérje, amit megesznek - állítja egy kutatás.
    hús

    Hozzátáplálás húskalauz

    A babák hozzátáplálása során 6 hónapos kor után lehet elkezdeni a húsok bevezetését. Eleinte a párolt, pépelt csirkemell a javasolt, de kicsit később már több mindent is kipróbálhatunk.
    hús

    Van, ami laktatóbb, mint a hús

    A hüvelyesek, mint pl. a borsó és a bab tökéletesen alkalmasak arra, hogy elnyomják az éhségérzetet, ráadásul lényegesen kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a hús.

    Kövess minket a Facebookon!
    ImpresszumSzerzői jogokAdatkezelésFelhasználási feltételekTartalmi szabályzat
    Copyright © 2002-2025 Central Médiacsoport Zrt. - Minden jog fenntartva.

    A link vágólapra másolása megtörtént!

    A link vágólapra
    másolása sikertelen! :(