
hús


Tényleg káros a húsban található antibiotikum?
A bolti húsok tele vannak antibiotikumokkal... Vigyázat, komoly egészségi problémákat okozhat az antibiotikum a húsokban. Valóban van-e félnivalónk?
Befolyásolja a fehérje típusa a csecsemők növekedését?
A csecsemők növekedését jelentősen befolyásolja, hogy milyen forrásból származik az a fehérje, amit megesznek - állítja egy kutatás.
Hozzátáplálás húskalauz
A babák hozzátáplálása során 6 hónapos kor után lehet elkezdeni a húsok bevezetését. Eleinte a párolt, pépelt csirkemell a javasolt, de kicsit később már több mindent is kipróbálhatunk.
Van, ami laktatóbb, mint a hús
A hüvelyesek, mint pl. a borsó és a bab tökéletesen alkalmasak arra, hogy elnyomják az éhségérzetet, ráadásul lényegesen kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a hús.