Család

A 80 éves Robert De Niro gondjai elillannak, ha kislányára néz

Könnyek közt mesélt kislányáról.
2024. Január 27.
Robert De Niro
Kép: Stefanie Keenan/Getty Images for FIJI Water

Robert De Niróval az AARP The Magazine februári-márciusi számában olvasható egy interjú, melyben a 80 éves színész arról is beszél, nagyszerű, hogy ismét apa lett. De Niro könnyek közt mesélt arról a lapnak kislányáról. „Minden, amin tépelődöm vagy ami miatt aggódom, egyszerűen elillan, amikor ránézek. Egyszerűen csodálatos.”

A színész nem aggódik amiatt, hogy mi lesz később, amikor kislánya nagyobb lesz. „Ha majd idősebb lesz… a fene tudja. De nagyon édes, ahogy figyel téged, befogad a kis világába, gondolkodik, megfigyel…” – fogalmazott De Niro.

De Niro korábban arról mesélt, hogy kislányával elsősorban barátnője foglalkozik. Akkor ezt mondta: „Az apaság sosem válik könnyebbé. Olyan, amilyen, és ez így van rendjén. Hozzá kell tenni, hogy a munka nehéz részét nem én végzem. Ott vagyok és támogatom a barátnőmet, de a munkát ő csinálja meg. És van segítségünk, ami nagyon fontos.”

Ahogy a Gyerekszoba.hu is megírta, tavaly tavasszal született meg De Niro kislánya, a baba édesanyja Tiffany Chen. A színésznek a kislány a hetedik gyermeke. Első gyermeke Drena 51 éves, testvére Raphael pedig 46. Édesanyjuk a színész első felesége, Diahnne Abbott. Ikrei 27 évesek, akiknek édesanyja Toukie Smith modell. A Grace Hightowerrel kötött házasságából született a most 21 éves Elliot és a 11 éves Helen Grace.

(24.hu)