Terhesség

83 évesen születik babája: nem igaz, hogy Al Pacino nem örült a terhességnek

Különleges érzés apává válni - vallotta meg a színészlegenda.
2023. Június 08.
al pacino
Fotó: Getty

Május vége óta lehet tudni, hogy Al Pacino ismét apa lesz – mégpedig 83 éves korában, ami – lássuk be – nagyon nem szokványos.

Eggyel könnyebben elképzelhető a dolog, ha tudjuk, hogy párja viszont még csak huszonkilenc (neki első babája születik). Noor Alfallah már nyolc hónapos terhes – a pár állítólag egy éve szeretett egymásba.

A színésznek már van három gyermeke, legidősebb lánya harminchárom éves, vagyis idősebb Pacino új párjánál. Persze mit számít a kor a szerelemben? – ezt bizonyítja ez a hír is.

Bulvárlapok azt írták, a színész nem örül a terhességnek, sőt, apasági vizsgálatot tervez készíttetni, erre azonban rácáfol az a videó, ami a napokban készült róla, és a Daily Mail tette közzé. Épp Los Angelesben sétált, amikor a felvétel készítője leszólította, hogy gratuláljon neki a babához, majd megkérdezte, izgatott-e miatta. „Különleges érzés! Mindig is az volt. Sok gyerekem van, de ez most nagyon különleges, hogy ilyenkor érkezik” – válaszolta Al Pacino, majd kérdésre hozzátette, nem tudják, hogy fiú vagy kislány érkezik-e hozzájuk.

Érdekes, hogy a 79 éves Robert De Nirónak is a közelmúltban született gyermeke, a kislány a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta.