Baba

Robert De Niro 79 évesen ismét apa lett

A kétszeres Oscar-díjas színész egy interjúban árulta el, hogy hetedszer is apa lett.
2023. Május 10.
Robert De Niro
Kép: Roy Rochlin/Getty Images

A színész még annyit mondott el, nem lepte meg, hogy ismét apa lett. – Tervezett volt. Hogy lehet egyáltalán nem tervezni ilyet? – fogalmazott De Niro.

A  gyereknevelésről is beszélt De Niro az interjúban. Mint mondta, nem szereti, ha szigorú szabályokat kell lefektetnie, de néha szülőként nincs más választása. – Szerintem minden szülő ugyanazt mondaná. Mindig helyesen akarsz cselekedni és minden lehetőséget meg akarsz adni nekik, de néha nem tudsz.

A baba neméről, nevéről azonban semmit nem árult el, ahogy azt is csak találgatni lehet, hogy ki az anya. Valószínűleg a színész hetedik gyermekének édesanyja Tiffany Chen lehet, akit lesifotósok a múlt hónapban kaptak lencsevégre terheshassal.

Chen és De Niro nagyjából 2015 óta alkot egy párt. A Telex azt írja, hogy De Niro barátnője harcművészetet tanít New Yorkban, de már gyerekkorában megmutatkozott tehetsége, hiszen tizenegy éves koráig három aranyérmet nyert műkorcsolyaversenyeken, apja pedig szintén a harcművészetek mestere volt.

De Niro első gyereke Drena 51 éves, testvére Raphael pedig 46. Édesanyjuk a színész első felesége, Diahnne Abbott. Ikrei 27 évesek, akiknek édesanyja Toukie Smith modell. A Grace Hightowerrel kötött házasságából született a most 21 éves Elliot és a 11 éves Helen Grace.

forrás: telegraph.co.uk, 24.hu