Család

Aranyos videón mutatta meg Meghan Trainor kisgyermeke és újszülött babája találkozását

Az énekesnő és férje, Daryl Sabara második gyermeke július elején jött világra.
2023. Július 06.
Daryl Sabara és Meghan Trainor
Daryl Sabara és Meghan Trainor (Fotó: Gabriel Olsen/Stringer/Getty Images)

A 29 éves énekesnő, és 31 éves színész férje, a Kémkölykökből ismert Daryl Sabara két napja jelentették be, hogy megszületett második gyermekük, Barry Bruce. A pár idősebb fia, a kétéves Riley így nagytesó lett – édesanyja pedig egy aranyos és megható videót osztott meg arról, amikor először találkozik az újonnan érkezett kisöccsével.

A felvételen látszik, hogy Riley meg akarja fogni a kisbabát, majd kedvesen simogatja a pici arcát, amikor már a kanapén vannak. A videó utolsó részében Barry egy hintában van, Riley pedig gyengéden megérinti az arcát, és meghatottan nézi a kistestvérét.

@meghantrainor Barry Bruce Trainor was born on July 1st 2023 at 8lbs 7oz 🐻💙 Riley is so gentle, sweet, and absolutely in love with his new best friend 😭🥰 #csection #transversebaby #newborn ♬ Jacob and the Stone - Emile Mosseri

 

„Barry Bruce Trainor 2023. július 1-jén született 3,82 kilogrammal. Riley annyira gyengéd, édes, és nagyon szereti az új legjobb barátját” – írta a bejegyzéshez az énekesnő.

Trainor egy korábbi Instagram-bejegyzésében pedig több fotót is megosztott az újszülött kisfiáról, a posztban pedig azt is elárulta, hogy babájuk születésnapja a férjével való első randevújának a hetedik évfordulója.

 

„Nagy fiú, 3,82 kilogramm… és keresztirányban volt. De volt egy csodálatos, sikeres császármetszésünk, és végre volt bőrkontaktus idő!” – írta a képgalériához az édesanya, és megköszönte a posztban az orvosok és az ápolók munkáját is.

(via today.com)