Család

Az anya párjának hitték a 15 éves fiát a sürgősségin

Tény, hogy az anya nagyon fiatalnak néz ki.
2023. Október 27.
göndörhajú nő és fia
A fiatal anyáknak olykor furcsa kérdésekre kell válaszolniuk. Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Egy lábsérülés miatt került sürgősségire a tizenöt éves Nick, akit anyja is elkísért a vizsgálatra. Ám a kórházban az orvos nem akarta elhinni, hogy anyát és fiát látja, úgy vélte, sokkal inkább egy szerelmespárt.

Sage Pasch, a húszéves anya valóban gyakran magyarázkodik a fia, Nick életkora miatt. A fiatal nő és párja, Luke ugyanis örökbe fogadták a férfi öccsét, Nicket, mivel a testvérpár szülei meghaltak, és félő volt, hogy Nick állami gondoskodásba kerül. „Tragikus módon Luke és Nick szülei két év különbséggel haltak meg” – mondta Pasch a Today.com-nak. „Nick már annyi időt töltött velünk, így logikus volt, hogy tovább neveljük.”

Közben a nőnek és párjának, Luke-nak született egy kisbabájuk is, így most egy totyogót és egy tinédzsert nevelnek egyszerre.
Pasch azt mondja, elkezdett felvételeket közzétenni az életükről, hogy megmutassa másoknak, hogy különleges családok is léteznek.

„Sok üzenetet kaptam olyan gyerekektől, akik hasonló helyzetben vannak, a testvéreik nevelik őket, és azt írják: „Köszönjük, hogy képviselsz minket.”

Pasch TikTok-videóját a sürgősségire tett utazásukról közel 33 millió alkalommal látták.

Címlapképünk Getty-illusztráció.