Család

Elronthatatlan 1 perces konty, sietős reggelekre

Ez lesz az, ami nemcsak a reggelt, de az egész napot is megmentheti.
2023. Május 05.
Konty készítés
Fotó: Getty Images

Előfordul, hogy a reggel nem pont a tervek szerint alakul, ilyenkor pedig egy anyának minden trükköt be kell vetnie annak érdekében, hogy minél inkább leegyszerűsítse a feladatokat. Erre egyébként az egyik legjobb megoldás a szárazsampon.

A következő gyors frizura pedig igazi sláger lehet a rohanós reggelekre. Gyakorlatilag egyetlen perc alatt össze lehet dobni, mégis nagyon mutatós – és tartós – lesz a végeredmény. 

Ahogyan ebben a videóban is látod, kösd össze lófarokba a hajadat, lehetőleg minél magasabban. A copf legyen szoros, de arra ügyelj, hogy utolsó alkalommal nem kell áthúzni a teljes copfot a hajgumin. Forgasd úgy a hajadat, hogy a kilógó része a homlokod irányába essen, és gumizd össze a végét. Csinálj egy lyukat a hajad közepébe, csavarj rajta egyet, majd a gumis véget is fordítsd át kétszer, és húzd rá a készített hurkot a konty tetejére. 

Mutatjuk videón is, sokkal egyszerűbb, mint amilyennek elsőre tűnik. 

@audreyvictoria_ Replying to @fatima_2904x this genius messy bun hack ✨ #hairtok #hairtutorial #messybuntutorial ♬ uhn like a relay race - renny

Kiemelt kép: Getty Images