Család

Ritkán látott lánya kísérte el egy divatbemutatóra Ellen Pompeo-t

A Grace klinika sztárja 8 éves kislányával érkezett egy divatbemutatóra.
2023. Február 21.
ellen pompeo
Ellen Pompeo (Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Ellen Pompeo-t 8 éves lánya, Sienna kísérte el a New York-i divathétre, Michael Kors 2023-as őszi/téli kollekciójának bemutatójára, számolt be róla a Today. A színésznő egy elegáns, egyszínű szettben érkezett a bemutatóra, rojtos szoknyával, lánya pedig egy fekete bomberdzsekit viselt szoknyával és bakanccsal.

Az anya-lánya párost az Entertainment Tonight kérdezte, miután Lea Michele-lel beszélgettek, aki jelenleg Fanny Brice-ot alakítja a Funny Girl-ben a Broadway-en. „(Sienna) kedvenc filmje a Funny Girl, így ez nagy dolog a számunkra” – mondta el Pompeo, akinek kislánya elmondta, hogy most vett részt második alkalommal divatbemutatón a New York-i divathéten.

ellen pompeo

Ellen Pompeo és kislánya. (Kép forrása: Raymond Hall/Contributor/Getty Images)

Az 53 éves Pompeo 2007-ben házasodott össze zenei producer férjével, Chris Ivery-vel. A párnak három gyermeke született: két lányuk, a most 13 éves Stella, a 8 éves Sienna, és egy fiuk, a 6 éves Eli. A család közösen is jelent meg már divatbemutatón – tavaly júliusban Szicíliában voltak közösen a Dolce&Gabbana Alta Moda Women’s Show-n, írta a People.