Család

Ez a szilveszteri bulik legmenőbb sütés nélküli rágcsálnivalója

Elkészítenéd vagy megkóstolnád a külsőre és ízvilágban sem hétköznapi bulikaját, amihez még a sütőt sem kell bekapcsolnod? Mutatjuk, hogy csináld!
2023. December 28.
cigicsikkre emlékeztető vendégváró

A recept kiötlője és megvalósítója, Kat Bibby azt mondja, akkor is érdemes ezzel a bulikajával előrukkolnod idén szilveszterkor, ha azt szeretnéd, hogy soha többé ne kérjenek meg arra, hogy hozz te is valami otthon készített finomságot

A kockázat szerintünk sokkal magasabb az ellenkezőjével kapcsolatban: aki látja ezt a zseniális rágcsálnivalót, örökre meg is jegyzi: a cigicsikknek tűnő, ropiból készülő falatkákkal tuti, hogy mindenkit leveszel a lábáról!

Így készül

Az elkészítéshez a sós pálcikán kívül szükséged lesz még felolvasztott fehér csokira, aminek egy kisebb részét céklalével rózsaszínesre is festheted egy kisebb tálkában. Mártsd a ropit először a fehér, majd egy kisebb részen a rózsaszínes olvasztott csokiba, majd porrá tört Oreóba vagy hasonló színvilágú kekszbe!

Sorakoztasd őket egymás mellé egy sütőpapírral leterített tálcán, várd meg, hogy a csoki teljesen megszilárduljon, és máris készen áll a bizarr vendégváró a fogyasztásra!

Forrás: Australian Country Memes Facebook-csoport