Család

Ilyen tempót diktál a munkában a várandós Iszak Eszti

Iszak Eszti és Gyurta Dani az első babájukat várják, a kismama pedig annyira remekül érzi magát, hogy továbbra is lelkesen dolgozik.
2024. Április 05.
Iszak Eszter
Fotó: Fotocentrál.hu - Birton Szabolcs

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Viva Tv egykori műsorvezetője anyai örömök elé néz, a nagy hírt akkor tudatta a világgal, amikor már jóval túl volt a kritikusnak számító 12. héten.

A meseszép Eszti a Miss Balaton sajtótájékoztatóján mesélt a Blikk újságírójának arról, milyen tempót diktál a munkában így, hogy egy baba növekszik a szíve alatt: „Sosem tudok megülni a fenekemen, és szerencsére mindenki nagyon sokat segít, alkalmazkodnak ahhoz, hogy kisbabát várok, nem hajtanak túl. Mindenki rugalmas és segítőkész, abszolút nem érzek nehézséget. Emlékszem arra, amikor először bementem a Miss Balaton irodájába. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy második családra találok a versenynek köszönhetően.”

A második trimeszterben járó, 36 éves kismama tíz évvel ezelőtt került be a Miss Balaton csapatába, két év kihagyás után pedig ismét hozzásegítheti a lányokat ahhoz, hogy ők is királynőnek érezhessék magukat. 

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Birton Szabolcs