Család

Így néz ki egy tejfogakból készült szobor

Igazán egyedi családi ”örökség” a két ragyogó mosolyú szobor.
2022. Október 21.
kisfiú eltakarja a száját
Igazán egyedi szobor készült tejfogakból.

Amikor az ohiói Claire Linkhart több mint egy évtizede randizni kezdett párjával, Rob-bal, aki mostanra a férje lett, meglepő felfedezést tett a férfi gyerekkori szobájában. Az olyan gyerekkori ”örökségek”, mint a középiskolai sporttrófeák, két fából faragott, hódot ábrázoló szobor is megbújt, ragyogó mosollyal. A hódszobrok vigyora ugyanis Rob és testvére, Adam tejfogaiból készült.

Linkhart elmesélte a TODAY Parent-nek, hogy a férje nagymamájának megbízásából készültek a hódok egy kézműves vásáron. „Soha nem volt szerencsém találkozni vele, de tudom, hogy igazán különleges hölgy volt” – mondta.

Amikor a hódszobrokról megosztott egy videót TikTok-on, nem számított rá, hogy a felvétel ilyen fogadtatást kap: a videó jelenleg 8,5 millió megtekintésnél jár, és több mint 11 ezer kommentnél.

@clairebear4000 We’ve been married 12 years and I will never truly recover from this discovery. #fyp #husband #husbandwife #gahdamn #wtf ♬ gah damn - Nala Rawr

A hozzászólók között akadt például olyan, aki azt írta: „Egy új családi hagyomány, amit nem tudtam, hogy azonnal be fogok vezetni”.

Linkhart elmondta a TODAY Parent-nek, hogy a felfedezése óta a hódok „hazatértek jogos tulajdonosaikhoz”.

„A férjemé az étkezőnkben, a testvéréé pedig a nappalijukban a könyvespolcon lakik” – mondta.

Azzal kapcsolatban, hogy a hódok tradíciója folytatódik-e majd a most 8 és 5 éves lányaiknál, Linkhart szerint először is át kell gondolni a logisztikát. „Az idősebb már megkérdezte, hogy a hód hogyan szerezte meg az apukája fogait a fogtündértől” – tette hozzá.

Forrás: today.com

A nyitókép illusztráció. Nyitókép forrása: Getty Images