Család

Korábban indult be a szülés, a baba érkezése előtt a kórházban házasodott össze a pár

Azon a héten tartották volna az esküvőjüket, de a kisbabájuk előbb érkezett.
2024. Február 25.
(A kép illusztráció. Kép forrása: Getty Images)

A Good Morning America osztotta meg Sara és Brandon Perry történetét, akik csupán néhány órával kisbabájuk születése előtt házasodtak össze – a pici ugyanis a vártnál előbb érkezett. Ráadásul néhány nappal korábban, mint amikor szülei esküvője eredetileg lett volna.

A – mostanra már – házaspár eredetileg február 16-án tartotta volna a ceremóniát, ám február 13-án elfolyt az akkor 35. hétben lévő kismama magzatvize. Sara Perry a Missouri államban található Saint Luke’s East Kórházb került ezután, ahol megemlítette az ott dolgozóknak, hogy az akkor még vőlegényével lemaradnak az esküvőjükről.

„Az egyik ápoló egy másik ápolóval beszélgetett a folyosón, és azt hiszem, az ő páciensei is a babájuk érkezésére készültek, akik közül a férj felszentelt lelkész. Azt mondta: »Meg tudom tenni, mielőtt megszületik a babánk«” – mesélte Perry, akinek az ápoló átadta a hírt, hogy ha szeretnék, lehetőségük van ott összeházasodni.

A párnak azonnal megtetszett az ötlet, mivel a házassági engedélyüket is megkapták előző nap. „Mindketten ezt szerettük volna, így nem volt okunk halogatni” – mondta el Brandon Perry.

Perry-ék esküvője nagyjából fél órás volt, mivel Sara ekkor már vajúdott és összehúzódásai voltak. Az édesanya elmondta a portálnak – ahol videót is osztottak meg a rögtönzött esküvőről –, hogy amíg ő igyekezett rendbe hozni a haját, a nővérek fátylat készítettek neki, ő pedig egy tóga-ruhát magának.

Nagyjából kilenc órával az esküvőjük után, február 14-én hajnalban született meg kisbabájuk, Oliver. A párnak ő az első közös gyermeke, Sara-nak pedig a második fia, idősebb gyermeke, Sebastian mellett. Oliver-nek a korábbi érkezés miatt az első hetét újszülött intenzív osztályon kellett töltenie, de csütörtökön hazaengedték.

A baba szülei még az idén szeretnének majd egy nagyobb lakodalmat tartani.