Család

Ebben az 5 dologban rejlik egy Kos jegyű anyuka szuperereje

Egy Kos anyuka tele van életörömmel, elszántsággal és energiával, amit elsősorban a Marsnak köszönhet. A gyerekek mellett szükség is van erre a lendületre és fáradhatatlanságra, amihez jól jön a spontaneitás és a játékosság.
2023. Május 11.
Kos szimbólum

A Kosról sokszor mondják, hogy fejjel megy a falnak, ennek azonban megvan a pozitív oldala is: szülőként eltántoríthatatlanul kiáll a gyerekei mellett, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy valóra váltsa gyerekei álmát.

Egy Kos anyuka szuperképességei

1) Ahogy az élet minden területén, a családban is törekszik a vezető szerepre. A gyermekei rendkívül energikusnak, bátornak és határozottnak tartják, minden bizonnyal példaképként tekintenek rá.

2) A kapcsolata a gyerekeivel egyre mélyebb, ahogy nőnek, főleg akkor, ha a horoszkópjuk szerint is passzolnak egymáshoz. Mivel igazi falkavezér-alkat, el tudja érni, hogy a gyerekei szófogadók legyenek, ritka, hogy egy Kos-anyukának a fejére nőjenek a csemetéi.

Kos jegyű anyuka a gyerekével

3) Ami miatt viszont összezördülhet a kamaszodó gyerekekkel, az az, hogy túlzottan beleszól az életükbe és hajlamos lehet uralkodni felettük, illetve akkor is irányítani próbálja őket, amikor erre semmi szükségük. Szerencsére azért nem az ilyen helyzetek vannak többségben!

4) A Kos körül és a családjában mindig zajlik az élet, mellette senki nem unatkozik. A gyerekeknek tetszik, hogy a véleményét sosem rejti véka alá, és ha kell, anyatigrisként védi meg a szívének kedves embereket.

5) Aktív életvitelének és fáradhatatlanságának köszönhetően akkor is fiatalosnak látja a környezete, amikor eljár felette az idő!

Fotó: Getty Images