Család

Különleges emléke van unokája nagy mérföldköveiről ennek a nagymamának

Különleges hangposta-üzeneteket őrzött meg unokájától.
2024. Január 31.
(Kép forrása: Getty Images)

Több mint egy évtizednyi időszakról őrzött meg hangposta-üzeneteket egy nagymama, köztük unokája nagy mérföldköveiről – a „kaptam egy új rollert”-től a „kaptam egy új állást”-ig. Az eredetileg a @therelativedistance nevű TikTok csatornán közzétett videótGood Morning America is megosztott, az unokáról és nagymamájáról készült képekkel együtt.

Az első hangfelvételen azt hallani, ahogy a nagymama unokája, Pailey 3-4 éves korában telefonál, és megosztja az örömhírt, hogy kapott egy új rollert, ami nagyon szép és tetszik neki. Később a 6 éves unokát halljuk, aki meginvitálja nagymamáját, hogy menjen át hozzájuk, és nézzék meg együtt a Rágcsávók (G-Force) filmet.

Egy nagyon kedves üzenetben a 7 éves Pailey azt kéri nagymamájától, hogy mondja meg az édesanyjának, hogy szereti őt, míg egy megható felvételen 13 éves korából pedig azt, hogy jó éjszakát akar kívánni neki, és elmondani, hogy szereti és hiányzik neki.

Míg az utolsó üzeneten a 17 éves unoka azt újságolja nagymamájának, hogy kapott egy munkát (feltehetőleg diákmunkát).

A videót itt lehet megnézni.

Valóban nagyon meghatóak a hangüzenetek a fiatal lány életének egy-egy különleges pillanatáról, és érthető, hogy nagymamája így megőrizte ezeket – csodálatos emlék lehet számára mindig.