Család

Gondos nagytesó Meghan Trainor kisfia – aranyos videót osztott meg az énekesnő

Egyhónapos lett Meghan Trainor és Daryl Sabara kisebbik fia.
2023. Augusztus 01.
Daryl Sabara és Meghan Trainor
Daryl Sabara és Meghan Trainor (Fotó: Gabriel Olsen/Stringer/Getty Images)

Július 1-jén született meg Meghan Trainor énekesnő és férje, Daryl Sabara színész kisebbik gyermeke, Barry Bruce. Így idősebb fiuk, a most kétéves Riley nagytesó lett – és úgy tűnik, nagyon boldog ebben a csodálatos szerepben, és nagyon gondoskodó a kistestvérével.

Az énekesnő korábban már megosztott egy nagyon aranyos videót a testvérek első találkozásáról: a felvételen Riley kedvesen megsimogatja Barry-t, és meghatottan nézi a kisöccsét a hintában.

Trainor most egy újabb kedves videómontázst mutatott két kisfiáról, és ebben is látszik, hogy Riley nagyon komolyan veszi a nagytestvérséget, és  nagyon gondoskodó a kis Barry-vel. Az első felvételen az énekesnő látható, miközben kisbabáját a karjában fogja, Riley pedig az ölében ül, és odahajol kisöccséhez és megfogja az arcát. A videó folytatásában Riley büszkén fogja a kistestvérét, puszit ad neki, szeretettelien nézi és cumisüvegből meg is eteti.

„Egy szempillantás, és Barry egyhónapos lett. Riley annyira szereti! Mindannyian annyira szeretünk téged, édes kisfiam” – írta az édesanya a videóhoz.