Család

Megunta a mamahotelt, kilakoltatta a fiait egy olasz anya

Jobb ötlet híján bírósághoz fordult az idős asszony, aki megunta, hogy nála laknak felnőtt gyerekei.
2023. Október 27.
Bíróság döntött a kilakoltatásról

Egy 75 éves olasz anya két 40 év feletti fiával élt együtt, annak ellenére, hogy többször is nyomatékosan megkérte a gyerekeit, hogy repüljenek ki a családi fészekből.

Ők ennek a kérésnek nem tettek eleget, ezért az asszony bírósághoz fordult, ahol pert nyert a fiaival szemben. Az idősebb gyermek 42 éves, a fiatalabb idén múlt 40, mégsem éreztek késztetést arra, hogy a saját lábukra álljanak.

Úgy jártak haza, mint a szállóvendégek

Ahogy a mamahotel szolgáltatásaiba belefáradt anyuka elmondta, mindkét fia dolgozik, így szó sincs arról, hogy az anyagi csőd szélére taszítaná őket. 

Jobb ötlet híján a paviai bírósághoz fordult, ahol Simona Caterbi bírónő helyt adott a kérésének: a két (meglehetősen rég óta) nagykorú fiúnak december 18-ig kell elhagynia jelenlegi otthonát.

Ahogy az idős nő a tárgyaláson kifejtette, a két férfi tényleg úgy élt, mintha egy hotelben bérelt volna szobát: nem végeztek semmilyen házimunkát, és a mindennapos bevásárlás költségeiből sem vették ki a részüket.

A bírónő az ítéletben kihangsúlyozta, hogy ha a 40 év feletti férfiak nem hagyják el önszántukból az ingatlant a meghatározott ideig, kilakoltatásra kerül sor.

Nyitókép: Getty Images, Forrás: Via