Terhesség

Beindult a szülés a bíró feleségénél, elviharzott a tárgyalásról

Mint tudjuk, néhány kivételtől eltekintve nem mi döntjük el, hogy mikor induljon útnak egy baba, így ha apás szülésre készülünk, érdemes minden eshetőségre felkészülni.
2023. Április 29.
tárgyalásra készülő fiatal bíró

Pont ez történt március 4-én egy bíróként dolgozó trevisoi apukával is, aki a tárgyalóteremben kapta a hírt, hogy a feleségénél beindult a szülés, és úton van a második gyermeke.

Miután ezt meghallotta, egy percig sem tétovázott: félbehagyta a folyamatban lévő tárgyalást és az összes, még rá váró feladatot elnapolta, hogy ott lehessen a nagy eseményen. 

Fontossági sorrend

A történtek egészen nagy visszhangot kaptak Olaszországban, az emberek többsége nagyra értékelte a bíró döntését, voltak azonban olyanok is, akik szerint túllőtt a célon, ugyanis épp egy igen fontos tárgyaláson vett részt. A vádlottak padján egy 35 éves asszony ült, akit a férje jelentett fel, amiért többször is megverte a 14 éves fiukat és a 7 éves lányukat. 

Kisbaba fogja az apukája kezét

A leendő apuka semmiképp sem akart lemaradni a baba születéséről (Fotó: Getty Images)

A férfi, aki nem bírta tovább nézni az anya tettlegességig fajuló nevelését, épp elkezdte felolvasni azokat a segítségkérő üzeneteket, amelyeket a bántalmazott fiától kapott, amikor Alberto Fraccalvieri bíróhoz befutott a hirtelen beindult szülés híre. Erről azonnal értesítette a tárgyalóteremben lévő kollégáját, aki egyetértett a döntésével és tájékoztatta a tárgyalás résztvevőit a váratlan fordulatról.

„Elnézésüket kérjük, de a kollégámnak azonnal el kell hagynia a tárgyalótermet, mert nagyszerű hírt kapott: hamarosan megszületik a második gyermeke!” – mondta a jelenlévőknek. A bíróként dolgozó apuka még időben beért a kórházba, így ott lehetett a vajúdó anyuka mellett és láthatta világra jönni a kisbabájukat.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images