Család

Szívtelen ajándékkal éreztette fogadott unokájával a nagymama, hogy nem tartozik a családhoz

A legfájóbb az egészben az, hogy nem véletlenül, hanem előre kitervelten történt!
2022. December 25.
Gyerek karácsonyi pizsiben ajándékot bont

A karácsony elvileg a szeretet ünnepe, mégis meglepően sok azoknak a családoknak a száma, ahol bizony tudnának mesélni a fájdalmas meglepetésekről. Az, ami a történetben szereplő ötgyerekes mozaikcsaládban megesett, valószínűleg örökre nyomot hagy mindenki lelkében.

Egyenpizsi (majdnem) mindenkinek

Az asszonynak a korábbi kapcsolatából már született egy fia, majd mikor egy új szerelem jött az életébe, az új férjétől még négy gyermeke született. A férfi édesanyja a kezdetektől fogva nehezményezte, hogy a fia olyan nő mellett találta meg a boldogságot, aki már korábban is házas volt, sőt gyereket is szült, az viszont, ahogy ennek még karácsonykor is képes volt hangot adni, igazán övön alulira sikerült!

A nagyi a négy vérszerinti unokájának karácsonyi egyenpizsamát ajándékozott, az ötödik, korábbi kapcsolatból született, fogadott unokájának viszont egy olyan darabbal „kedveskedett”, ami félreérthetetlenül a gyerek tudtára adta, hogy nem tartozik a családhoz. A roppant kínos pillanatot még egy családi fotóval is megörökítették, ami aztán szárnyra kelt a világhálón és óriási visszhangot keltett.

Hogy lehet valaki ilyen szívtelen?

Nincs az évnek olyan pillanata, amikor helyénvalónak lehet nevezni egy ilyen megnyilvánulást, de karácsonykor aztán végképp ízléstelen így beletiporni több ember lelkébe is. Ha jobban belegondolunk, valószínűleg nemcsak a kirekesztett fiú és az anyukája érezte magát pocsékul, hanem a srác nevelőapja és a féltestvérei is zavarban lehettek.

„Itt a bizonyíték, hogy egyes emberek tényleg képesek szív nélkül élni” – írta valaki a szívszaggató családi fotó láttán. „Ha az én anyósom tett volna hasonlót, biztos, hogy az ablakon át távozott volna a házunkból azonnali hatállyal és az egyenpizsamákkal együtt” – folytatta egy másik kommentelő.

A hozzászólások között aztán felbukkant egy igen elgondolkodtató is: „Most nem azért, de ezt a fotót mégis ki készítette? Szerintem az, aki képes volt egy ilyen borzalmas pillanatot megörökíteni, legalább akkora részt vállalt ebből a piszkos játékból, mint a szánalmas nagymama!” 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images