Család

Nem a legkönnyebb anyós Victoria Beckham

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy sikerült rendeznie a nézeteltéréseket Victoria Beckhamnek és menyének, Nicola Peltznek, a testbeszéd-szakértő szerint a két nő még nem egymás legjobb barátai.
2023. Április 28.
angol család
Victoria Beckham és Nicola Peltz nem lettek barátok (Fotó: Getty Images)

Lassan egy éve zajlanak találgatások, hogy milyen is a viszony Victoria Beckham és legidősebb fiának felesége, Nicola Peltz között. Az angol sajtó arról számolt be, hogy a húsvéti hétvégén békét kötött a két nő, ám továbbra is úgy tűnik, tartják a kellő távolságot egymástól.

A 48 éves divattervező csatlakozott férjéhez, Davidhez (47), fiához, Brooklynhoz (24), menyéhez, Nicolához (28) és lányához, Harper Sevenhez (11) – mindannyian együtt készültek egy családi összejövetelre.

A Daily Mail által megkérdezett Judi James testbeszéd-szakértő szerint a meny családjának Palm Beach-i kastélyában tartott közös program után sem látszik jelentős közeledés – Nicola inkább tűnt a családból kiközösítettnek.

Anyós és meny között egyéves a viszály, amikor Brooklyn és Nicola összeházasodtak. A hírek szerint a két nő összeveszett azon, ki tervezze az esküvői ruhát, majd a Valentinóban oltár elé vonuló menyasszony azzal vádolta Victoriát, hogy az esküvőn ellopta előle a show-t.