Család

Nem mindennapi unokatesók – egypetéjű ikertestvérek tagjai a szülei a két kislánynak

Mindkét párnak egy-egy kislánya született, akik ugyan unokatesók, de genetikailag akár testvérek is lehetnének.
2024. Január 24.
(Kép forrása: Videórészlet - @sealbytwins/TikTok)

Kerissa és Venessa Sealby egypetéjű ikertestvérek, akik nemrégiben tettek közzé egy videót @sealbytwins nevű TikTok oldalukon, amiben férjeikkel és kisgyerekeikkel együtt láthatók. Ami igazán különlegessé teszi a család videóját, az, hogy a lánytestvérek egypetéjű iker fiúkkal (Jacob és Lucas) házasodtak össze. Ráadásul mindkettőjüknek lányuk született – az egyik testvér kislánya egyéves múlt, a másikuknak pedig pár hónapos babája van –, a picik pedig, akik unokatestvérek, így genetikai értelemben valójában olyanok, mintha testvérek lennének.

A felvételt közel 3 millióan látták, és sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan találkoztak a párok. Kerissa a Business Insider kérdésére elmondta, hogy soha nem gondolták, hogy ő és testvére ikertestvérekkel fognak összeházasodni, mert soha nem kedveltek hasonló férfiakat, és nem is kedvelték egymás korábbi partnereit.

A testvéreknek egy munkahelyi ismerősük szervezett kettős vakrandevút 2020-ban, ahol a két idősebb testvér, Kerissa és Jacob, és a két fiatalabb testvér, Venessa és Lucas már kezdetektől kedvelték egymást.

A kapcsolataik aztán gyorsan haladtak előre – egy évig randevúztak a párok, mielőtt megtörténtek az eljegyzések. Kerissa és Jacob 2021 decemberében jegyezték el egymást, és nem sokkal később kiderült, hogy babát várnak, akinek Sophie lett a neve. Venessa és Lucas pedig 2022 októberében házasodtak össze, kislányuk, Adrian háromhónapos.

A két lánytestvér ugyanannál az ingatlancégnél dolgozik, a fiútestvérek pedig mindketten orvosi asszisztensek.