Család

Egypetéjű ikrek és mindenen osztoznak, még a fogkeféjükön is

Az ikreknek különleges kapcsolatot szoktak tulajdonítani, de Kennedy és Morgan még egy átlagos egypetéjű ikerpárnál is jobban ragaszkodik egymáshoz.
2024. Február 07.
ikrek
Kép: Anna Webber/Getty Images for Prime Video

Egypetéjű ikerlányok vagyunk a 20-as éveinkben és mindent megosztunk, még az alsóneműinket is – idézte a lányokat a New York Post.

Kennedy és Morgan Mason egypetéjű ikrek, és szinte elválaszthatatlanok egymástól. A Los Angeles-i ikrek gyakorlatilag mindent együtt csinálnak, és szinte mindenen osztoznak: közös kasszán vannak, és sosem veszekednek azon, ki mire költ, de a fogkeféjük, sőt a fehérneműik is közösek. „A pénzt mindig egyenlően osztottuk el egymás között már kiskorunk óta és soha nem volt vitánk abból, mire költsünk”- mesélte Kennedy a lapnak.

Ha ez nem lenne elég, akkor tudjuk fokozni: ugyanarra az egyetemre jártak és az a nagy vágyuk, hogy ismét együtt lakjanak, ahogy korábban. Kiegészítik egymást, és olyan közel állnak egymáshoz, mintha egyek lennének két testben.

 „A randizás megengedett, de csak akkor, ha erre a másikunk is rábólint. A végén úgyis mindannyian együtt fogunk lakni. Ha Morgan nem kedveli, akivel randizom, az nem lehet hosszútávú kapcsolat. Az ikertestvér nem egyszerűen csak testvér. Ez olyan, mintha ugyanazok az emberek lennétek, csak két különböző testben.”