Család

Gyerekei is kiutaznak Ördög Nórához az amerikai forgatásokra: “Egy idő után kínzó lenne a hiányuk”

Az Ázsia Expressz következő évadának is Ördög Nóra lesz a műsorvezetője, emiatt pedig két hétig nem látja a családját. A műsorvezető arról beszélt, hogyan viseli a távolságot.
2023. Március 24.
(Fotó: TV2/press.tv2.hu)

Mexikóban és Guatemalában forgatják az Ázsia Expressz negyedik évadát. Ördög Nóra most még egyedül utazott ki a csapattal, de két hét múlva férje és gyermekei is utána mennek, írja a Ripost alapján a Blikk. A műsorvezető arról beszélt, hogyan viseli ő és családja a távolságot.

„Maximum ennyi időt bír el a mi kis családi egyensúlyunk, de ennél hosszabbra nem is szeretném nyújtani. Megvan már a rutinunk, tavaly még izgultam, miképp fogjuk kezelni a külön töltött időt, de megnyugtatott az a tudat, hogy a gyerekek az apukájukkal jó kezekben voltak” – mondta el a tévés a lapnak.

„Nem éltem meg rosszul, és tudtam saját magamra koncentrálni. Rendkívül húzós egy-egy forgatási etap, mégis eggyel pihentetőbb volt egyedül lenni, mint amikor ők is itt vannak. Olyankor folyamatosan körülöttük jár az eszem, mi lehet velük. Miközben egy idő után kínzó lenne a gyerekeim hiánya. Nem is vállalnám úgy, hogy az egész kint töltött időt nélkülük töltsem” – tette hozzá, és azt is elmondta, négy-öt pihenőnapjuk lesz, amikor tudnak majd közös programokat csinálni.

A műsorvezető beszélt arról is, hogy férje is a gyerekekkel együtt megy utána, hiszen nem szerette volna, ha két héten át egyikük sem lenne velük. Nánási Pálnak pedig van segítsége ebben az időszakban is, a tévés ugyanis elmondta, hogy a nagyszülői segítség mellett férje fotóstúdióján belül „kiépítettek magunknak egy kis szociális hálót”.

„Iskola után gyakran ott szokott összegyűlni a család, és míg a férjem befejezi a munkát, a kolléganője, Gizuska tud rájuk figyelni. Most, míg nem vagyok otthon, ő segít be Palkónak, hogy minden jól menjen” – árulta el.

Ördög Nórának és Nánási Pálnak két gyermeke született: Mici már kilencéves, öccse Vencel pedig nyolc.