Család

Megható tetoválást kért az unokájától az idős bácsi, miután meghalt a felesége

A magára maradt idős férfinek és az unokájának is sokat segített a gyászban a különleges tetoválás a szeretett nagymama halála után.
2023. Augusztus 24.
Tetoválás a nagypapán

A Brazíliában élő tetoválóművész nem rég veszítette el a nagymamáját, ami nemcsak neki okozott óriási veszteséget, hanem a megözvegyült nagypapájának is. Az unoka sosem gondolta volna, hogy az idős férfi egy különleges tetoválással próbálja majd enyhíteni a fájdalmát, de amikor felvetődött a dolog, habozás nélkül mondott igent.

A nagypapa végig ott volt a felesége mellett, amikor örökre lehunyta a szemét, így arra is volt lehetőségük, hogy elbúcsúzzanak egymástól. A néni minden erejét összeszedve azt suttogta élete szerelmének: „Ramón y Finita”, azaz „Ramón, itt a vége”. Ezt a fájdalmas utolsó mondatot az özvegy soha nem szeretné elfelejteni, ezért arra jutott, hogy a tetoválóként dolgozó unokája segítségét kéri.

Egyet jobbra, egyet balra

A fiatal lány először meghökkent a kérésen, ám mivel tökéletesen tudja, hogy egy-egy tetoválás milyen nagy érzelmi töltettel bírhat, azonnal beadta a derekát. 

Nagypapája bal alkarjára tetoválta a szeretett nagymama utolsó szavait, majd a férfi kérésére a jobb kezére is készült egy felirat, ami szintén az idős asszonynak állít emléket. Oda a közelmúltban elhunyt néni aláírását varrta az unoka, ami óriási boldogsággal töltötte el a gyászoló nagypapát.

A tetoválások készülését videóra is vették és közkinccsé is tették a TikTokon, így nagyon sokan látták a megható pillanatokat. Az unoka annyit fűzött hozzá a bejegyzéshez, hogy a szívének legkedvesebb embernek készült ez a nem mindennapi alkotás.

A kommentelők közül többen is bevallották, hogy könny szökött a szemükbe az idős bácsi láttán, és azt fejtegették, hogy milyen csodás módon állítottak emléket az elveszített családtagjuknak.

„Bár a tetoválás egészen apró, egészen biztos vagyok benne, hogy mindkettőtöknek annál többet jelent” – fűzte hozzá az egyik kommentelő, akinek csak igazat lehet adni.

Fotó: TikTok pillanatkép, Forrás: Via