Család

Tetoválásai miatt tartják szörnyű apának ezt a 7 gyerekes férfit

Tényleg a tetoválásokon múlik, hogy ki a jó szülő? Persze, hogy nem! A testén 85%-ban tetovált Richard Huff azonban egész mást tapasztal...
2023. Szeptember 10.
Tetovált apuka a gyerekeivel

Az 51 éves apuka tetoválásfüggőnek vallja magát, ezért került eddig több mint 240 tetkó a testére. Szenvedélyét nem mindenki nézi jó szemmel, mint mondta, sokan tartják emiatt szörnyű apának.

Felesége, Marita, aki szintén jó pár színes mintát varratott már magára, hét gyereket hozott a világra, és szeretnék bebizonyítani a világnak, hogy az ő családjuk semmivel sem tér el az átlagtól csak azért, mert a szülők imádják a tetoválásokat.

Így kezdődött

Richard 17 éves volt, amikor az első tetoválását készíttette, mostanra pedig teste 85%-át tetováltatta. Magán viseli mind a hét gyerekének nevét, de a kislánya egyik rúzsos pusziját is magára varratta.

Richardnak szerencsére nem szegik kedvét a kritikák, aktivan részt vesz a gyerekei életében, és mindent megtesz azért, hogy boldog legyen a családja.

Maritával együtt úgy vélik, hogy 2023-ban már senkit nem lenne szabad a külseje miatt bántani, a szülői minőségét pedig végképp felesleges megkérdőjelezni csak azért, mert máshogy néz ki, mint a nagy többség. 

Nyitókép: YouTube pillanatkép, Forrás: Via