Trend

Őrültséget tetováltatott magára ez a háromgyermekes apa

Állítólag nem bánta meg.
2023. Március 16.
qr kód
Illusztráció: Getty

Három gyereket nevelni nem egyszerű – és persze anyagilag is komoly kihívást jelent a legtöbb családnak. Így jól jön mindenfajta kedvezmény, például azok, amiket az élelmiszerboltok adnak klubkártyákért cserébe.

Egy édesapa viszont talán túl nagy áldozatot hozott egy kis kedvezményért.

Dean Mayhew a Tesco Clubcard vonalkódját tetováltatta a karjára, mondván, így sosem felejti otthon, és a kasszánál könnyedén be tudják olvasni. Ez egyébként így is van: a tetkó jól sikerült, a QR-kód működik is, bár eleinte furcsán néztek a férfire a pénztárosok.

Mint az apa a Dailystarnak elmondta, naponta kétszer használja az ábrát, és annak ellenére nem bánja a dolgot, hogy az valójában még nem hozta be az árát, pedig nyolc hónapja viseli a karján. Hozzátette: év végéig megtakarítana annyit, amiből legalább a karácsonyi vacsora költségeit fedezi a családja számára.

“Néha a pénztárosok nem hiszik el, hogy a kód valódi. Aztán megdöbbennek” – nyilatkozta, emellett a folyamatos drágulásra panaszkodott. „Ez sokat fog segíteni nekünk, különösen idén” – tette hozzá. Újabb kártyák feltetoválását is tervezi, mert mint mondja, szerinte vicces is. Hát, megoszlanak a vélemények…

Címlapképünk illusztráció.