Gyerek

Magára varratta a gyereke nevét az anyuka, de a tetováló elírta

A hibát csak otthon vette észre az anyuka, majd dühöngve mutatta meg egy videóban az elrontott tetoválást.
2023. November 23.
Tetovált anyuka
Magára varratta a gyereke nevét az anyuka, a tetováló elírta

A floridai anyuka, aki már rendelkezett jó pár tetoválással, azt hitte, élete egyik legklasszabb napja lesz, amikor végre a kisfia nevét is magára varratja. Nem is sejtette, hogy balul sül majd el a kaland, és helyesírási hibával kerül fel a karjára a gyerek keresztneve.

Semmi meglepő nincs abban, ha valaki szeretete jeléül magára tetováltatja egy szívének kedves személy nevét, arra viszont felkapjuk a fejünket, ha ez égbekiáltó helyesírási hibával történik. Természetesen nem az anyuka hibázott, hanem a tetoválószalon munkatársa, aki a jelek szerint betűzésből nem volt a legjobb az iskolában.

Nem azt kapta, amit várt

A fiatal nő a Sean Michael feliratot szerette volna örökké magán viselni, számításaiba azonban hiba csúszott: amikor hazaért a tetoválótól, meghökkenve látta, hogy a karjára azt írták, Micheal, pár betűt felcserélve. Hogy haragját levezesse, egy TikTok videóban kürtölte világgá felháborodását.

Elrontott tetoválás

Ide bizony tényleg nem Michael van írva! (Fotó: TikTok – @aaryn.mj)

„Mi lehet a legrosszabb, amikor magadra tetováltatod valaki nevét? Nem, nem az, hogy más helyre kerül vagy nem tetszik a mérete! Az, hogy nem képesek helyesen leírni a nevét!” – fakadt ki a pórul járt anyuka, aki elmondása szerint hosszan nézegette a betűtípusokat és a különböző mintákat, hogy a végeredmény tökéletes legyen, erre a baklövésre azonban álmában sem gondolt.

Hozzátette, hogy a mű készítése közben nem látta, hogy mit írnak rá, majd miután lefóliázták, szintén nem tudta elolvasni a kisfia nevét, így csak otthon szembesült a hatalmas hibával, amikor le akarta fotózni legújabb tetoválását. A kommentelők nem hagyták magára ebben a nehéz helyzetben, jobbnál jobb javaslatokkal álltak elő, hogyan hozhatnák helyre a hibát, akadt azonban olyan is, aki viccel próbálta enyhíteni a haragját.

Azt javasolta az anyukának, hogy változtassa meg a gyerek nevét az új írásmód szerint, így egy csapásra megoldódik a gondja. Az ötlet nem rossz, de valami azt súgja, hogy nem ez lesz a „gyógyír” az anyuka fájdalmára.

(Fotó: Getty Images)