Trend

Tetoválás: Fésűs Nelly lánya ezt a mintát választotta

Sokan ellenzik, hogy a gyerekük átalakíttassa a testét, akár csak kisebb felületen is. Nelly anyukája igazán már nem szólhat bele...
2023. Február 02.
horvath-csenge
Fotó: fotocentral

Nehéz, ha a gyermekünk a testén akar módosítani, még akkor is, ha már elmúlt nagykorú. Hiszen valljuk be, a gyerekkor (nekünk, anyáknak) nem ér véget a „kicsikénk” tizennyolc éves születésnapjával. Ugyanakkor bele kell törődnünk, hogy ilyenkor már önállóan dönthet, legfeljebb befolyásolhatjuk, segíthetünk neki.

És az az igazság, hogy a testével kapcsolatos dolgokba már sokkal, de sokkal korábban elsősorban neki van beleszólása. De mi a helyzet egy olyan maradandó testmódosítással, mint a tetoválás? Mi a korhatára annak, hogy ezt megengedjük, egyáltalán van-e ilyen határ? Sokan ugyanis sosem tudnak megbarátkozni a gondolattal, hogy a gyermekük „összefirkáltatja” a bőrét, ráadásul fájdalmas módon.

Fésűs Nelly lánya is óvatos, különösen, mivel modellként dolgozik: elsőre csak egy két hétig tartós tetkóval próbálta ki, hogyan mutatna rajta egy rajzolat. A választása Whitney Houston aláírására esett, mivel – mint TikTok videójában elmondja – mindig is rajongója volt az énekesnőnek.

@horvcsenge Az oldal neve: inkbox.com (amúgy ez nem reklám, csak ajánlás, de majd pár nap múlva megmutatom, hogy megéri-e)  Nektek hogy tetszik? 🫣  #inkbox #fypage #fypシ #viral #tiktok #trend ♬ original sound - CSENGE

A bal karja belső felén próbálta ki a mintát, és annyira megtetszett neki az eredmény, hogy nem lehetetlen: időpontot foglal egy tetoválóstúdióba.

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Tiltanátok? Ha igen, meddig?