Család

Tóth Gabiék családjuk bővítésén gondolkoznak

Bár nehéz hónapok állnak mögöttük, de minden nehézség ellenére családjuk bővítésén gondolkodnak.
2023. Május 24.
Tóth Gabi Krausz Gábor
Kép: TV2

Nehéz hónapokon vagyunk túl, márciusban fejeztük be a Séfek Séfe forgatását, s a döntő napján került kórházba a kislányunk egy felülfertőzéssel. Utána jött a költözés, ami óriási meló volt, kipakolni, átpakolni, az egész házat felújítani – nyilatkozta Krausz Gábor a Hot! magazinnak, amit a Blikk írt meg.

Tóth Gabi és férje a nagyszülők segítségével lettek úrrá a nehézségeken. Erről a séf így nyilatkozott: – Gabi szülei is ideköltöztek a közelbe, apáméknál is házfelújítás volt, mindenütt csak a felfordulás. Egy költözés, lakásfelújítás a legjobb kapcsolatokba is feszültséget hoz. Nálunk is voltak viták, hogy ki miből, milyet szeretne. A kanapé volt a legsarkalatosabb pont. Egy rossz kanapé házasságokat tud tönkretenni.

Az is óriási változás, hogy kislányuk óvodás lett, erről Tóth Gabi így írt blogjában: – (…) Sőt azt is tudom, hogy az a jó, ha nem hiányzom neki, de belepusztulok, hogy nem hiányzom neki. Tudom, hogy rossz lenne, ha sírna, de egy picike, egy egészen picike részem arra számított, hogy azért csak sírdogál, hiszen eddig én voltam a védőbástya, a burok, a várfal…

Minden nehézség ellenére a sztárpár készen áll egy újabb nagy lépésre: azon gondolkoznak ugyanis, hogy bővítik a családjukat: örökbe fogadnak egy kisbabát.

– Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen éppen csak túl vagyunk. Jó, ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akiknek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene.

forrás: Blikk