Család

Valódi mesedal-előadással szórakoztatja kislányukat az autóban ez az anya és apa

A hosszú autóutakon az éneklés vált be leginkább ennél a házaspárnál, hogy lefoglalják kislányukat – a dalokról pedig videókat is készítettek.
2024. Június 06.
(Kép forrása: Getty Images)

A Good Morning America osztott meg egy videót több részlettel, amint egy amerikai, Tennessee államban élő házaspár mesedalokat énekel kislányuknak az autóban. Lauren Paley és Daniel Cutchens Instagram- és TikTok-videóit már millióan megtekintették: a pár ezeken olyan mesékből énekel dalokat kislányuknak, mint a Szépség és a Szörnyeteg, a Tarzan, a Herkules, az Aladdin vagy éppen az A hercegnő és a béka.

Paley elmondta a portálnak, hogy az előadásaikat a szükség hívta életre, mert sokat kellett autóval utazniuk, amikor házat kerestek maguknak. Az édesanya megosztotta, hogy kislányuknak nincsen gondja az autózással, de szereti, ha ingerek érik, és nyűgös lesz, ha unatkozik – az autóban pedig szeretett volna zenét hallgatni. „Egyszerűen szórakoztatóbb volt az előadás, bevonva őt, szórakoztattuk őt vezetés közben, a józan eszünket megőrizve, és elkezdtünk jobban szórakozni” – magyarázta a portálnak.

Az anya és férje megosztották, hogy mindig énekeltek közösen, de mostanában kezdik aktívabban bevonni lányukat is, Piper-t – akiről Cutchens elmondta, hogy kivételes mennyiségű energiával rendelkezik, ami úgy tűnik, nem múlik el.

Az éneklés tehát remek kreatív és kedvelt lehetőség volt a zenei beállítottságú családnak.

„Az éneklés boldoggá tesz minket. Ez olyan számunkra, mint egy második nyelv. Minden pillanat nagyon különleges és szórakoztató. És úgy érzem, hogy ez kiterjesztette [Piper] nyelvét. Annyi mindenre megtanította a zene” – mesélte az édesanya, aki szerint a közös éneklés arra is inspirálta kislányát, hogy magától is énekelni kezdjen.