Család

„Ezért nem cseréltem helyet az anyával a repülőn, hogy a gyerekei mellé ülhessen”

Az anyuka 100 százalékig biztos volt benne, hogy a gyerekei mellett utazhat, még akkor is, ha hivatalosan nem melléjük szólt a jegye.
2023. Július 25.
gyerek és nő a repülőn

Tammy Nelson influenszer volt az a szerencsés, akit jegyvásárláskor egy sorba ültettek a nő gyerekeivel, amikor pedig az anyuka megkérte, hogy engedje át neki a helyét, ő határozottan visszautasította. A válasza igazi lavinát indított el, de a vita ellenére is kitartott az elhatározása mellett.

Ezért nem ment bele a cserébe

Ahogy azt később egy videóban kifejtette, több nyomós oka is volt rá, hogy kösse az ebet a karóhoz. Az egyik, hogy a gyerekek már egyáltalán nem voltak kicsik: egyikük 11, a másikuk pedig 15 éves volt, így Tammy szerint nem volt szükségük az anyukájuk állandó felügyeletére, ráadásul az anyjuk még a szerencsétlen jegyleosztás ellenére sem került tőlük távol.

A másik érve az volt, hogy egy fontos munkamegbeszélés miatt szállt fel a repülőre, az út során pedig szeretett volna pihenni, hogy a lehető legjobb formában lehessen a leszállást követően. Mivel a jegye az ablak mellé szólt, erre meg is volt a lehetősége, ha viszont engedett volna az anyuka kérésének, egy középső ülésen kellett volna helyet foglalnia, ahol a nagy jövés-menés miatt biztos, hogy sokszor zavarták volna. Állította.

Mint mondta, szíve szerint belement volna a cserébe, ez azonban egy rendkívüli helyzet volt. Mivel előző éjszaka későn került ágyba és csak keveset tudott aludni, muszáj volt behoznia a lemaradást. A kissé nevetséges érveket hallván, az anya egy hangosabban zsörtölődött, de Tammy nem engedett.

Miután a videóját feltöltötte a TikTokra, megindultak a kommentek is. Bár felkészült arra, hogy sokan nekiesnek, kellemesen csalódott: a hozzászólók nagy része neki adott igazat, és azt fejtegették, hogy az anyukának előre kellett volna gondolkodnia. Ha mindenképp szeretett volna a gyerekei mellett ülni, még a foglalás alkalmával fizetnie kellett volna a helyfoglalásért, így elkerülhette volna a kínos jelenetet.

@myconquering Having had only 90 minutes of sleep the night before and knowing I had to give a presentation to 500 people, I desperately needed some sleep, so I did not agree to switch seats. 🤷‍♀️ Before anyone comes after me… the kids looked like they were about 11 and 15 years old. And the mom was in arms-reach of both of them from the middle seat in the row behind us. The mom proceeded to complain for at least 15 minutes to the person next to her loud enough for me to hear. But the woman actually defended me – several times. It was so kind and I appreciated it so much because I was feeling really guilty. 🤦‍♀️ ##airplaneseat##seatswitching##airplanekarens ♬ original sound - MyCONQUERing

Nyitókép:  Getty Images