Család

Leszállítottak a repülőről egy férfit, aki síró gyereke miatt inzultált egy anyát

Késve szállt fel az a londoni repülőgép, amelyiken az egyik utas balhézni kezdett egy síró kisgyerek édesanyjával.
2024. Április 09.
Anyuka a reptéren a gyerekeivel

A repülőnek az egyik londoni reptérről kellett volna a magasba emelkednie, ám felszállás előtt kisebb káosz alakult ki, mert az egyik utas nem bírta elviselni a gyereksírást.

A férfi, aki a többiekkel együtt Szardínia szigetére tartott, nem hagyta szó nélkül, hogy a kicsi itatja az egereket, és egyre bántóbb megjegyzéseket tett az amúgy is kellemetlen helyzetben lévő anyára. 

Mikor már a hangját felemelve parancsolt rá az édesanyára, hogy hallgattassa el a gyerekét, a kora reggeli járat személyzete elérkezettnek látta az időt, hogy beavatkozzon.

A férfit nem sikerült jobb belátásra bírni, sőt követelni kezdte, hogy beszélhessen a pilótával. A légiutas-kísérők lehetővé tették számára, ám valószínűleg nem arra számított, ami történt.

Az ingerült férfit nem látták tovább szívesen a járaton, ezért a pilóta elrendelte a leszállítását. Az utas először akadékoskodni próbált, azt sem volt hajlandó megmondani, hogy a sok közül melyik az ő kézipoggyásza.

Közben a rendőrség is a géphez ért és elvezette a férfit, a repülő pedig végre megkezdhette a közel 3 órás repülést. Ahogy a Ryanair közölte, a férfit leszállították ugyan a gépről, de a rendőrség nem állította elő, nem indult ellene eljárás és további büntetést sem kapott.

Nyitókép: Getty Images