Egyéb

Emlékszel még Honey Boo Boo-ra? Így él most

A Honey Boo Boo a dundi kislány, aki szépségversenyeken indult, és családjával együtt még saját valóságshow-t is kapott. Most valamennyien a saját átalakulásukon dolgoznak.
2022. Augusztus 11.

Alana Thompson volt a Honey Boo Boo színrelép című reality főszereplője a sorozat rengeteg dundi kislánynak adott erőt, hiszen Alana és családja erősen túlsúlyosak, ám rendre boldogok, jókedvűek voltak. Az anyuka, Mama June két éve esett át nagy változáson, fogyott, plasztikáztatott, így most jóval kisebb méretű ruhákat hordhat. Íme:

A bejegyzés megtekintése az InstagramonJune Shannon (@mamajune) által megosztott bejegyzés

Lánya, Alana  – vagyis Honey Boo Boo – augusztus végén lesz 17 éves és a legfrissebb hírek szerint gyomorszűkítő műtétre jelentkezett és az az álma, hogy 125 kilós testsúlyát 70 kiló alá csökkenti. Eddig is igyekezett egészségesebb életet élni, többet mozgott és diétázott is, ám jelentős súlycsökkenést nem ért el. Alana attól tart, genetikai okokból hízott meg ennyire.

A bejegyzés megtekintése az Instagramonalana thompson ?? (@honeybooboo) által megosztott bejegyzés

Szerencsére az életmódváltásában támogatja családja és barátja, Dralin Carswell is, aki szintén túlsúlyos, ezért ő is át akar esni egy orvosi beavatkozáson.

A bejegyzés megtekintése az Instagramonalana thompson ?? (@honeybooboo) által megosztott bejegyzés

A reality óta Alana már több műsorban is szerepelt, az amerikai Álarcos énekesben, illetve a Dancing with the Stars Juniorban is.